De beste linkbuilden tools voor mensen die serieus zijn in online marketing

Linkbuilding is een van de belangrijkste factoren voor jouw website. Het is de manier waarop je verkeer naar jouw site genereert, en hoe meer links je hebt, hoe beter. Er zijn veel manieren om links te krijgen, maar een van de beste manieren is om de beste gratis tools voor linkbuilding te gebruiken. We hebben een lijst samengesteld met enkele van de beste gratis tools voor het bouwen van links die wij hebben gevonden.

Wat zijn linkbuilden tools?

Hulpprogramma’s voor het bouwen van links zijn tools of programma’s waarmee je relevante websites kunt vinden om naar jouw site terug te linken. Sommige hiervan zijn gratis, andere zijn betaald, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze helpen je om meer links te krijgen. Hulpprogramma’s voor het bouwen van links kunnen worden onderverdeeld in 2 categorieën: 1. Hulpprogramma’s voor het vinden van links: deze zoeken naar websites die al naar gerelateerde sites hebben gelinkt en stellen je vervolgens in staat contact met hen op te nemen voor het uitwisselen van links. 2. Hulpprogramma’s voor het aanvragen van links: deze zoeken naar websites die geen links hebben die ernaar verwijzen, en stellen je vervolgens in staat contact met hen op te nemen voor het uitwisselen van links. Dus in het kort zijn er een hoop tools die je helpen om de juiste backlinks te vergaren. Bij Hulc hebben we de marktplaats waar je makkelijk opzoek kan naar relevante links voor op jouw website. Vanaf elke prijsrange kan je namelijk al links plaatsen voor jouw website, blog of webshop.

De beste gratis tools voor het bouwen van links

 1. Open Site Explorer: Open Site Explorer is een gratis tool voor het checken van links in Moz. Het wordt gebruikt om de backlinks van elke website te vinden en het helpt je ook nieuwe linkmogelijkheden te ontdekken. Je kunt deze tool gebruiken om erachter te komen hoeveel links een website heeft en waar die links zich bevinden. Deze tool vertelt je ook de ankertekst van elke link, zodat je kunt zien of ze relevant zijn of niet. Ook let Moz op de spamscore en hoeveel spam een bepaalde link mee geeft. Zo kun je snel slechte links verwijderen.
 2. LinkMiner: LinkMiner is nog een geweldige gratis tool voor het bouwen van links waarmee je nieuwe mogelijkheden kunt ontdekken om links voor je site te bouwen. Met LinkMiner kun je nieuwe mogelijkheden voor linkbuilding vinden met behulp van Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines. LinkMiner controleert ook jouw backlinks om te zien of ze nog werken of niet. Het is ook meteen een deadlink checker. Het is een geweldig hulpmiddel om gebroken links op jouw site te vinden, zodat je ze meteen kunt aanschrijven of kan verwijderen.
 3. Google Alerts: Google Alerts is een gratis tool waarmee je jouw concurrenten kunt bijhouden door je een e-mail te sturen wanneer ze iets nieuws op hun site publiceren. Op deze manier kun je op de hoogte blijven van wat ze doen en hoe ze hun website promoten.
 4. Majestic SEO: Majestic SEO is een krachtige tool voor het bouwen van links waarmee je de backlinks van elke website kunt zien. Het vertelt je ook de ankertekst van elke link, wat handig kan zijn voor het analyseren van jouw eigen website. je kunt deze tool gebruiken om erachter te komen wat voor soort links jouw concurrenten hebben en hoe zij hun bedrijf promoten. Op deze manier kun je hun strategie analyseren en je eigen verbeteren.
 5. Ahrefs: Ahrefs is nog een geweldige gratis tool voor het bouwen van links waarmee je nieuwe mogelijkheden kunt vinden om links voor je site te bouwen.

Hoe je links naar jouw site kunt bouwen

 1. Een van de beste manieren om links te bouwen, is door de beste Tools voor linkbuilding te gebruiken die hier boven staan omschreven.
 2. Tools voor het bouwen van links kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt om links voor jouw site te vergaren.
 3. Er zijn veel verschillende soorten gratis tools voor het bouwen van links, waaronder; backlink-checkers, hulpprogramma’s voor zoekwoordonderzoeken en monitoringtoepassingen voor sociale media.
 4. Je kunt verschillende tools voor linkbuilding gebruiken om sites te vinden die naar jouw concurrent linken.

Online marketing is een zeer belangrijk onderdeel van elk online bedrijf, vooral als je vanuit huis geld probeert te verdienen. Er zijn veel manieren waarop je jouw bedrijf of website online kunt promoten, maar een van de beste manieren is om de beste gratis marketingtools te gebruiken die tegenwoordig op internet beschikbaar zijn! Daarnaast kan Hulc je helpen met het zoeken van de juiste links of bloggers voor je promoties.

Voordelen van backlinks

 1. Backlinks helpen Google jouw website te crawlen en je hoger te rangschikken in de zoekresultaten.
 2. Backlinks zorgen voor meer verkeer naar jouw website.
 3. Backlinks kunnen de autoriteit en betrouwbaarheid van je site helpen verbeteren.
 4. Backlinks kunnen helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van inkomende links naar je website, wat ook weer je positie in zoekmachines kan verhogen.
 5. Het is een goede manier om backlinks te krijgen van sites die relevant zijn voor de jouwe en zal je helpen meer verkeer te krijgen van relevante bronnen (wat we willen).
 6. Backlinks helpen bij het opbouwen en promoten van je merk en reputatie.
 7. Backlinks kunnen helpen om het aantal verkopen dat je doet te vergroten.
 8. Backlinks kunnen je helpen jouw conversieratio te verhogen, wat essentieel is voor elke zakelijke website.

Gratis tools voor het checken van links en je posities: 1) Google Search Console – Google Search Console is een gratis tool van Google waarmee webmasters de prestaties van jouw site in de zoekresultaten van Google kan volgen en ook inzicht krijgen in hoe jij de zoekprestaties kan verbeteren.

Kwaliteit of kwantiteit?

Het probleem met veel gratis tools voor het bouwen van links is dat ze niet goed werken. Als je niet oppast, zul je merken dat je links niet werken en het zal veel tijd kosten om de problemen op te lossen. Dus de vraag is: wil je kwaliteit of kwantiteit? Je kunt snel en gemakkelijk veel links krijgen, maar veel ervan zullen niet erg goed zijn. Je kunt meer tijd besteden en minder links krijgen, maar het zullen links van hoge kwaliteit zijn. Gebruik altijd de beste linkbuilding tools in combinatie met andere technieken. Daarnaast kan je altijd in de Database van Hulc zoeken voor de juiste relevante links van bloggers. Via het online platform van Hulc kan je makkelijk bloggers selecteren en betalen voor het plaatsen van gesponsorde content of links.

linkbuilden tools voor gastblogs

Gastbloggen is een van de beste manieren om links naar jouw website of blog op te bouwen. Het is ook een goedkope manier om backlinks van hoge kwaliteit te krijgen en je verkeer een boost tet geven. Er zijn veel tools die je kunnen helpen blogs te vinden die gastposts accepteren, maar noemen we alleen de beste. hulpprogramma’s voor het bouwen van links door middel van gastbloggen is het gebruik van sociale media: sociale media is een van de meest effectieve manieren om verkeer naar jouw site te leiden en het is ook een geweldige manier om meer links te krijgen. Daarnaast kan je goed outreach doen naar andere bloggers om gastblogs te laten schrijven of zelf een gastblog te schrijven bij een andere blogger op zijn of haar website. Tools om mee te linkbuilden zijn ondenkbaar. Zonder tools ben je eigenlijk machteloos. Gebruik daarom de marktplaats van Hulc om een goed start te maken met je gastblogs of het vergaren van je backlinks.