Vakantie plannen? Hier een aantal tips zodat jij zorgeloos op vakantie kan gaan!

WhatsApp Image 2021 07 05 at 09.52.44

Het is zover. De vakantie staat voor de deur. We mogen weer vliegen en alle maatregelen vallen mee, dus we nemen het er lekker van. Maar heb jij naast je vakantie alles wel goed geregeld? Wij van Hulc denken graag met je mee zodat jij zonder zorgen op vakantie kan gaan!

Maak een planning voor je klant

Misschien ga je maar een of twee weken op vakantie. Toch is het handig om alvast te inventariseren welke wensen je klanten hebben. Hierdoor zorg je dat ook in de vakantieperiode hard wordt gewerkt aan de vindbaarheid en exposure voor jouw klanten.

Door een planning te maken geef je jouw klant ook duidelijkheid wat er gaat gebeuren in jouw afwezigheid. Stem dit goed af met de wensen van de klant.

Vooruit plannen in Hulc

Wist je dat je ook vooruit kunt plannen in Hulc? In Hulc kan je alvast een campagne aanmaken om een voorselectie te maken voor tijdens of na je vakantie. Je kunt de voorstellen “uitstellen” zodat je na je vakantie direct contact op kunt nemen met de gekozen publishers.

Regel een vervanger

Tijdens je afwezigheid is het handig om een collega te vragen om jouw taken via Hulc over te nemen. Hierdoor blijft er ontwikkeling op het merk van jouw klanten zodat er geen vakantiedipje ontstaat. Het is belangrijk voor jouw klant om de concurrent voor te blijven, zeker in de vakantieperiode! Door taken voor jouw klanten over te laten nemen door een collega bespaar je zelf ook veel tijd als je terug komt van vakantie. Win win!

Vraag Hulc om Hulp

Lukt het niet om (tijdig) een vervanger te zoeken? Vraag Hulc om hulp tijdens jouw afwezigheid! Wij staan graag voor je klaar om het contact te voeren met de publishers om jouw campagne tot een goed eind te brengen. Hulc kan je ook helpen met het advies en een voorselectie van publishers tijdens je afwezigheid. Zo kun jij na je vakantie direct aan de slag!

Vergeet niet te ontspannen

Zet je auto reply aan op je email, pak je tas en vergeet natuurlijk je zonnebrand niet! Nu is het dan echt tijd om op vakantie te gaan.

Kan je nou echt niet stil zitten op vakantie en wil je niets missen over de ontwikkelingen van Hulc en haar publishers? Hier hebben wij een aantal blogs die je lekker op je gemak vanaf je luchtbed kan gaan lezen.

Alvast een heel fijne vakantie en tot snel!

1 1 stem
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x