Top 5: woonbloggers, te vinden op Hulc.nl

 

Oktober is woonmaand en daarom hebben we weer een leuke top 5 voor je samengesteld. Deze 5 woonbloggers zijn allemaal te vinden in het platform!

Huislijn.nl

HF Ronald 28

Hallo ik ben Ronald Barends en eigenaar van de huizensite Huislijn.nl. Met zo’n 1 miljoen consumenten die maandelijks op Huislijn.nl naar een andere woning zoeken, zijn we een belangrijke site in de woningmarkt.

De kracht van Huislijn is dat wij met 1.000den makelaars samenwerken, waardoor er een mooi en actueel aanbod van koop- en huurwoningen wordt gepresenteerd.

Op Huislijn komen mensen die op korte termijn een huis willen kopen, maar ook mensen die het gewoon leuk vinden om te kijken naar hoe huizen zijn ingericht. Wij hebben gemerkt dat beide groepen in hoge mate geïnteresseerd zijn in content over inrichting, keukens, badkamers, klussen, tuinieren en financiën. Het zal je dan ook niet verbazen dat wij over deze onderwerpen een contentplatform zijn gestart. Onze bezoekers weten de weg naar deze content inmiddels goed te vinden.

Samenwerken? Kijk hier!

Homefreak.nl

20210312 113719 02

Hi! Ik ben Kimberley en ik ben gek op alles wat met interieur en wonen te maken heeft. Ik deel daarom de laatste trends op het gebied van wonen, de leukste DIY´s, handige tips en meer op mijn blog Homefreak.nl en op mijn socials. Daar ben ik met name op Instagram (18,2K volgers) en op Pinterest actief (1,2m views per maand). Daar deel ik ook veel inspiratiefoto’s van mijn eigen interieur en geef ik een persoonlijke kijk in mijn leven.

De bezoekers van Homefreak.nl zijn – net als ik – helemaal gek op alles wat met interieur te maken heeft. Dit kan te maken hebben met de styling, maar ook met het lezen van handige tips voor hun woning. Zo deel ik ook handige schoonmaaktips, tips om specifieke planten in leven te houden, budgettips etc. Homefreak.nl spreekt -met name- vrouwen in Nederland en België aan.

Samenwerkingen kunnen bij mij alle kanten op. Ik schrijf zelf artikelen, je kunt een artikel aanleveren en je kunt ook kiezen voor het delen van het artikel op mijn socials. Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om een leuke samenwerking op te zetten!

Samenwerken? Kijk hier!

Interieurinspiratie.nl

interieurinspiratie 2

InterieurInspiratie.nl is een blog waar men inspiratie kan opdoen voor het
inrichten van de woning. Wij delen de leukste blogs en het laatste
interieurnieuws.

Wij willen mensen inspireren om te kiezen voor een interieur dat bij hen
past. Om niet mee te gaan met alle trends, maar te gaan voor je eigen
stijl.

In 2006 ben ik gestart met een webshop in kinderkamer artikelen. Op deze
site had ik een inspiratieboek. Mensen plaatsen hier foto’s van hun baby
– en kinderkamer. Dit was een grote hit onder mijn bezoekers.

Toen ik een aantal jaar later vanwege een reorganisatie zonder werk kwam
te zitten besloot ik om dit inspiratieboek groter aan te pakken. Ik
wilde niet alleen een webshop zijn, maar het groter en anders aanpakken.
Zo is InterieurInspiratie.nl ontstaan. Eerst puur voor inspiratie, dus
veel foto’s maar er kwam steeds meer inspirerende content bij.

Naast de door ons geschreven blogs hebben wij ook ruimte voor leuke
samenwerkingen. Wij vinden het namelijk erg leuk om onze bezoekers
zoveel mogelijk kennis te laten maken met de leukste (interieur)
bedrijven.

Samenwerken? Kijk hier!

Wonenonline.nl

Nathalie

Wonenonline.nl is begonnen in 2003 door Nathalie, een super enthousiaste liefhebster van álles op het gebied van wonen en interieur. Van slaapkamer tot tuin en van keuken tot badkamer, alles komt voorbij op Wonenonline.nl. Waar het begon als hobby is de blog inmiddels uitgegroeid tot een waar platform vol tips, trends en services.

Zo kun je gratis stijlgidsen ontvangen, is er een brochureservice en valt er regelmatig allemaal moois te winnen. Waarom wij Wonenonline.nl zo leuk vinden? De website geeft áltijd eerlijk hun mening, laat geen hoekje in huis met rust en post veel, heel veel, nieuwe artikelen.

Altijd up-to-date en met de laatste nieuwtjes en trends. En de minder leuke kant van wonen, schoonmaken? Ook daar heeft Wonenonline.nl dé tips en tricks voor. En zitten de klusjes erop? Dan kun je je daarna ook belonen op dit platform over wonen, ze hebben namelijk ook een shop-in-shop functie. Geloof ons; Dit gaat je verlanglijstje doen groeien!

Samenwerken? Kijk hier!

UW-woonmagazine.nl

DSC 0108

Jannemarije Goedkoop en Nancy van der Drift zijn dè gezichten van het online UW-woonmagazine.nl. Samen schrijven zij over alles wat met wonen te maken heeft. Hiermee informeren en inspireren ze niet alleen de lezer, ze bieden ook de merken ook een prachtig platform om hun noviteiten te presenteren. De artikelen gaan over interieur en woontrends, in de badkamer en keuken. ‘Welke vloer past bij jouw woonstijl’ en ‘Sfeervolle wintermaanden bij een design haard’ een paar voorbeelden van de artikelen die het duo graag schrijven. Ook de tuin en zwembaden zijn regelmatig het onderwerp in hun artikelen.

Het fijne is dat we onze lezer direct kunnen koppelen aan de leverancier. Met een directe link naar de desbetreffende website of een brochure aanvraag via onze website,’ vertelt Jannemarije. In het speciale blog op UW-woonmagazine.nl schrijft Nancy voornamelijk over haar bezoekjes aan woonbeurzen en presentaties van nieuwe producten. ‘Er is niets leuker voor de lezer om ‘meegenomen’ te worden naar een beurs, die voor de consument niet toegankelijk is. Zo blijven wij up-to-date en kunnen onze lezers daarvan meeprofiteren.’ Via onze social mediakanalen en nieuwsbrief brengen we onze volgers extra op de hoogte van de noviteiten in de woonwereld.

Samenwerken? Kijk hier!

5 1 stem
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x