Top 5: foodbloggers, te vinden op Hulc.nl

 

We hebben weer een leuke top 5 voor je samengesteld. Dit keer is het de beurt aan de Foodbloggers. Ze zijn allemaal te vinden in het platform. 

Annetravelfoodie.com
anne travel foodie

Anne van Anne Travel Foodie, schrijf over haar twee grote passies: eten en reizen. En vooral ook de combinatie hiervan. Haar reisblogs gaan voornamelijk over waar je in die stad lekker kan eten. En geïnspireerd door diezelfde reizen maakt ze eenmaal thuis gerechten uit de door haar bezochte landen na.

Anne: ‘Ik eet vegetarisch en probeer zo gezond mogelijk te koken. Toen ik zes jaar geleden overstapte naar een vegetarisch en bewuster eetpatroon was ik veel zoek naar inspiratie voor recepten op internet en Instagram.Toen besloot ik ook mijn eigen creaties te delen om zo elkaar te inspireren. Dit is uitgegroeid tot mijn parttime baan en ruim 23.000 volgers op Instagram. Nog steeds deel ik hetzelfde als zes jaar geleden; mijn gezonde recepten, foto’s van vegetarische gerechten uit restaurants in binnen- en buitenland en af en toe foto’s van mooie plekken die ik op mijn reizen tegenkom. Ik ben in bijna 70 landen geweest dus er is genoeg te lezen op mijn blog en ik heb nog volop ideeën voor recepten die ik nog wil gaan delen!’.

Samenwerken? Kijk hier.

Foodaholic.nl
Foodaholic2

Gewoon lekker eten en genieten! Dat is wat ik met Foodaholic wil laten zien. Zowel op mijn site als op mijn socials. Maar wie ben ik dan? Ik ben Daniëlle en samen met mijn man woon ik in Ede. Parttime werk ik in het Voortgezet Speciaal Onderwijs en de andere dagen ben ik vooral met mijn ietwat uit de hand gelopen hobby Foodaholic bezig. 

Bij de recepten die ik plaats staat 1 ding centraal. Ik heb er van genoten en ik hoop dat jij dat ook gaat doen. Daarnaast vind ik het leuk om over andere dingen die met lekker eten te maken hebben te schrijven zoals; Toffe plekken om te eten of slapen, kookboeken, fijne producten etc. 

Af en toe maak ik een uitstapje naar lifestyle posts en blogs om dingen over “het leven” te bespreken. Ik ben zelf chronisch ziek en slechtziend, maar probeer mensen wel op een eerlijke manier te laten zien hoe mooi ook het leven dan is en je van iedere dag mag genieten! Met taart bijvoorbeeld.. ?

Samenwerken? Kijk hier

Foxilicious.nl
BrandshootFoxilicious 01896

Foxilicious is een foodblog met vegetarische recepten voor het hele gezin. Ik ben Nienke, 35 jaar en moeder van twee kinderen. Ik heb een grote passie voor koken en ben liefhebber van vegetarisch eten, want dat is de toekomst. Met Foxilicious inspireer ik mensen om vaker zonder vlees of vis te eten. Want dat is lekker en gezond en je draagt een steentje bij aan het milieu. Ik laat mensen zien dat het laagdrempelig is om bewuste en duurzame keuzes te maken rondom voeding. Dit doe ik door lekkere vegetarische recepten te delen met veel groente, zoveel mogelijk biologisch en waar kan plantaardig.

In het kader van samenwerking maak ik graag een uniek Foxilicious recept voor jou met jouw product of ingrediënt, of schrijf ik een oprechte review over jouw product, passend bij bewuste voedingskeuzes / koken voor gezinnen. Dit recept of review deel ik op mijn website Foxilicious.nl (maandelijks 80+K bezoekers), Instagram kanaal (maandelijks 35K bereik en 6200 volgers) en Pinterest kanaal (maandelijks 320K impressies). 

Typisch foxilicious:

  • Kleurrijke gerechten
  • Veel groente (minimaal 250 gram pp)
  • Kidsproof tips
  • Gevarieerd
  • Toegankelijk
  • Makkelijk en snel te maken
  • Wereldse gerechten
  • Pure ingrediënten 
  • Kwalitatieve keukentools 

Samenwerken? Kijk hier.

Kookpraatjes.nl

WhatsApp Image 2021 08 10 at 09.04.45 2

Stel: je bent gek op lekker eten, mooie wijnen, nieuwe restaurantjes ontdekken én schrijven. Hoe zou jij al deze hobby’s met elkaar combineren? Precies, door middel van een foodblog! Sandra en Mara zijn moeder en dochter en werken ruim zes jaar samen aan online kookmagazine Kookpraatjes. “Wij werkten natuurlijk al samen aan online vrouwenmagazine Damespraatjes. Dankzij onze liefde voor het bourgondische leven kon een zusterpagina in kook-thema natuurlijk niet uitblijven”, vertellen de ondernemende dames. “Op Kookpraatjes delen we leuke recepten, maar schrijven ook over de beste kookapparatuur, nieuwste keukengadgets, beste food-reisjes en bijzondere wijnen. Eigenlijk alles wat met eten, drinken, koken en reizen te maken heeft, krijgt een plekje op Kookpraatjes”, vertelt Mara. Doordat Kookpraatjes zich niet alleen op recepten, maar ook op apparatuur, gadgets en travel richt, is het voor adverteerders een zeer interessante partij om mee samen te werken. “Op het gebied van samenwerkingen werken wij veel samen met Hulc. Het platform van Hulc werkt voor ons goed en efficiënt. In één oogopslag kunnen potentiële adverteerders belangrijke statistieken en waardes inzien. Hierdoor kunnen we snel over tot de creatieve
invulling van de samenwerking”, vertelt Sandra. “Wij streven altijd naar samenwerkingen die voor beide partijen interessant zijn én een goed gevoel achterlaten. We gaan iedere keer voor de 5 sterren van Hulc ”, sluiten Sandra en Mara af.

Samenwerken? Kijk hier

Yourmealplanners.nl

 

IMG 8272 1

Hoi! Mijn naam is Lucy en met veel liefde en passie deel ik mijn liefde voor gezond en lekker eten op Yourmealplanners. Ik ben er voor iedereen die gezond(er) wilt gaan eten, maar het lastig vind om structureel iets te veranderen in zijn of haar levensstijl. In mijn ogen draait een gezond voedingspatroon juist niet om een dieet, maar om persoonlijke voeding die past in de leefstijl en omgeving omgeving. Deze holistische kijk op voeding laat ik in Yourmealplanners terugkomen door het delen van gezonde en voedzame recepten zonder vlees én met de handige maandplanner waardoor ik gezond eten nóg niet iets makkelijker en persoonlijker kan maken.

In samenwerkingen vind ik het belangrijk dat het product of merk waarmee ik werk staat voor een gezonde, duurzame levensstijl. Dan kan ik met volle energie en overtuiging aan de slag! Integriteit is voor mij minstens zo belangrijk als het opleveren van mooie, passende content.

Samenwerken? Kijk hier.

5 1 stem
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x