Top 5: business moms, te vinden op Hulc.nl

We hebben weer een leuke top 5 voor je samengesteld. Dit keer staan er 5 business moms in de lijst, welke allemaal te vinden zijn op Hulc.nl. Deze blogs zijn dus breed in te zetten! 

Mams at work

joyce mamsatwork
MamsatWork.nl is een lifestyle blog voor werkende moeders met inspirerende content en inhoudelijke verhalen. Denk daarbij aan onderwerpen waar ambitieuze vrouwen in geïnteresseerd zijn als het gaat om hun werk en hun privéleven.

Vrouwen die naast hun gezinsleven ook kiezen voor een carrière en/of een eigen ontwikkeling op een andere manier. Omdat ze daar blij van worden. Omdat ze financieel onafhankelijk willen zijn of simpelweg kostwinner zijn. Omdat ze graag anderen willen bijstaan of omdat ze nu eenmaal graag bezig zijn. En dat is hun goed recht.

MamsatWork staat voor álle vrouwen die hun eigen weg kiezen en zichzelf willen ontwikkelen. Dit lifestyle blog geeft ze een plek waar erkenning en herkenning centraal staan en waar ‘leven en laten leven’ de lijfkreet is. Om voor onszelf en elkaar het leven een stukje makkelijker en leuker te maken.

Momambition

image0 4 1

Jij bent dol op je kinderen, maar 24/7 aan huis gekluisterd zitten is hélemaal niets voor jou. Je hebt namelijk net als ik een vlammetje in je zitten die klaar is om te branden: ambitie. Je wilt naast het moederschap graag werken aan jou, je eigen bedrijf of groeien op de werkvloer. Zodat jij kunt doen wat je het allerliefste doet en daarmee het droomleven wat jij graag wilt kunt creëren. Niet alleen voor jezelf, maar ook je gezin. Maar hoe dan? Heb jij het gevoel dat je continue losse flodders aan het rond schieten bent? Don’t worry honey, je bent hier op het juiste adres.

Welkom, lieve mama: ik ben Cassandra en heet je welkom op Momambition.nl, mijn persoonlijke, feel-good blog voor de goed verzorgde en moderne mama. Voor jou! Je vindt hier inspiratie en artikelen op het gebied van opvoeding, ondernemen, skincare, fashion, travel, interieur en andere lifestyle onderwerpen. Ik laat je zien hoe ik alle ballen probeer hoog te houden en mijn mooiste leven leidt samen met mijn gezin! 

Damespraatjes

WhatsApp Image 2021 08 10 at 09.04.45 2

Sandra en Mara zijn moeder en dochter en runnen samen online vrouwenmagazine Damespraatjes. In tien jaar tijd wisten ze hun hobby te laten uitgroeien tot een groot online magazine met maandelijks 400.000 bezoekers. Ondernemen zit de dames in het bloed en dagelijks maken ze dan ook allerlei plannen om hun magazine nog verder te laten groeien. De samenwerking met Hulc is een van deze manieren. “Wij werken zeer plezierig en succesvol samen met Hulc. Hulc heeft met het platform een waanzinnig goede tool ontwikkeld die publishers en opdrachtgevers efficiënt en effectief samenbrengt. Hier komen keer op keer de mooiste samenwerkingen uit. Inmiddels hebben we al voor 80 klanten van Hulc artikelen geschreven en gepubliceerd” vertellen Sandra en Mara. Damespraatjes is een gevestigde naam in de online mediawereld, maar werkt nog steeds met korte lijnen en snelle opleveringen. “Wij streven altijd naar samenwerkingen die voor beide partijen interessant zijn én een goed gevoel achterlaten. We gaan iedere keer voor de 5 sterren van Hulc ☺”, sluiten Sandra en Mara af. 

Lifestyle by Techkoningin

caroline lifestylekoninginnl 1

Lifestyle by Techkoningin is een blog voor iedereen die het liefst met tiara (eventueel gejat van haar kinderen) op haar hoofd en al scepterzwaaiend rond paradeert!

Ons schamen omdat we ambitieus zijn, ons een koningin of prinses voelen en van het luxe leven houden, doen we niet. Die tijd ligt achter ons. We richten ons op ambitieuze vrouwen die liever de kantjes er vanaf lopen. De artikelen die je op deze blog vindt, bevatten zelfspot, humor en vooruit, handige tips op het gebied van lifestyle, carrière, beauty, reizen, technologie, eten en interieur!

Beebs and Moms 

DSC00137 1 1
Beebs and Moms is de eigenzinnige, inspirerende, informatieve mama- en lifestyleblog van Kimberly met op zijn tijd een snufje zelfspot omdat het leven al serieus genoeg is. Dat het leven soms voelt als die ene puzzel waarvan het laatste stukje ontbreekt, biedt genoeg inspiratie voor talloze artikelen. Bijvoorbeeld over opvoeden, ondernemen, mindset, lifestyle, fashion, tips en de laatste trends, maar ook serieuzere zaken lees je terug op de blog.

Eigenaresse Kimberly is 13 jaar gelukkig samen met Patrick. Samen hebben ze een dochter: Evi (december 2012). Naast het runnen van haar blog en socials is Kimberly coach voor vrouwen die meer zelfvertrouwen willen, meer balans in hun leven en die zichzelf een prioriteit willen maken.

5 1 stem
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x