Team Hulc

IMG 20190826 133545
Team Hulc

De roots van Hulc liggen in de e-commerce. Jordi was in 2009 al een webshop gestart in ledverlichting en niet onsuccesvol. Het belang van online vindbaar zijn werd al snel duidelijk. In 2013 voegde Lucien zich toe aan de snelgroeiende webshop. Jordi en Lucien maakten er een heuse studie van om de beste informatie van het web te leveren, hetgeen beloond werd met een hoge ranking in Google. De bezoekersaantallen bleven stijgen doordat de webshop een autoriteit werd op het gebied van ledverlichting.

In 2014 werd het complete bedrijf verkocht. Jordi en Lucien zijn doorgegaan met waar ze goed in waren: online verhalen vertellen. Het idee was simpel: content is belangrijk, maar de meeste bedrijven hebben er geen verstand van, geen zin in of geen tijd voor… Contany was geboren.

The Content Company, later samengevoegd tot Contany, had een vliegende start. Na de Blogservice werd het dienstenpakket verbreed met allerlei contentvormen: website-optimalisatie, social media promotie, infographics, e-books, e-mailmarketing en nog veel meer.

Inmiddels is Contany een gerenommeerde speler in de creatie en promotie van content. Contany heeft inmiddels meer dan tien vaste SEO-tekstschrijvers en heeft 1000+ blogs geschreven.

In 2017 is daar het nieuwe platform Hulc.nl bijgekomen. Hiermee kunnen websites worden voorzien van publiciteit in combinatie met zeer waardevolle backlinks. Een moderne manier van linkbuilding. Dit was de ontbrekende schakel in het dienstenpakket.

Eind 2018 is de branding van beide bedrijven samengevoegd tot één: Hulc!

Met Hulc is het de ambitie om het beste en leukste growth marketing bureau van Nederland te worden.

Team Hulc BBQ 1