Quezy.io: bedenk, creëer en publiceer content op je sociale media kanalen

Als drukbezette professional weet je dat sociale media een krachtig middel zijn om je bedrijf of merk te promoten. Maar het kan moeilijk zijn om de tijd te vinden om kwaliteitsvolle inhoud op je sociale media kanalen te creëren en te publiceren.  Daarnaast ontdekken we vaak dat continuïteit een uitdaging is, daarom tippen wij van Hulc jullie op Quezy.io

Quezy is een krachtig platform voor het samenstellen en publiceren van inhoud, wat je vervolgens op een gemakkelijke manier kunt plaatsen op je sociale media kanalen. Het is eenvoudig in gebruik. Je kunt je content kalender beheren, social media posts inplannen, op door jou uitgekozen momenten publiceren en uiteindelijk de prestaties van je inhoud meten. Je kunt eerst een gratis en vrijblijvende proefperiode starten om zelf te ervaren hoe makkelijk het werkt.

CleanShot 2022 04 18 at 14.01.59@2x

Je bespaart tijd en kunt snel en efficiënt werken

Je bespaart tijd omdat je alles vooruit kunt plannen. Door de vele handige features werk je snel, efficiënt en doe je geen dubbel werk.

Overzichtelijke contentplanner

Je maakt gebruik van een overzichtelijke contentkalender. Plan al je socials tegelijk in en het wordt op de door jou ingestelde momenten gepubliceerd. 

Workspace toegankelijk voor meerdere personen

In de workspace kun je al jouw social media accounts beheren en content inplannen.  Je kunt met meerdere teamleden (of klanten) gebruik maken van de workspace.

CleanShot 2022 04 18 at 14.02.55@2x

Quezy.io is het perfecte platform voor drukke professionals die gemakkelijk en efficiënt hoogwaardige inhoud willen maken en publiceren op hun sociale media kanalen.

5 1 stem
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x