[Persbericht] Hulc brengt marketeers en bloggers voor SEO content samen

Hulc brengt marketeers en bloggers voor SEO content samen

AMSTERDAM – Bloggers en marketeers hoeven niet langer urenlang te zoeken naar elkaar. Voortaan is er de online marktplaats Help Us Link Correctly (Hulc) waarop ze elkaar snel en veilig kunnen ontmoeten.

 Al langere tijd merkten de oprichters van Contany.nl een groeiende vraag naar kwalitatieve externe content. Vooral bloggers zijn populair bij marketeers die hun boodschap de wereld in willen sturen, maar hen vinden en contracteren is onzeker en tijdrovend. Zo ontstond bij het contentmarketingbureau het idee om een onafhankelijk online platform te ontwikkelen waar vraag en aanbod samenkomen.

Hulc onderscheidt zich door de vrije marktwerking. Bloggers mogen zelf bepalen wát ze aanbieden en hoeveel dat kost. Daardoor blijven vraag en aanbod transparant en helder. Hiermee kunnen websites worden voorzien van publiciteit in combinatie met SEO. Een modern alternatief op linkbuilding en dus een perfecte oplossing voor online marketeers.

Snel voorstellen van bloggers

Dankzij het platform genereren bloggers makkelijker inkomsten doordat ze kunnen kiezen uit tientallen relevante opdrachten. Achter de schermen worden ze op weg geholpen met hun presentatie en het opstellen van hun voorstel aan de opdrachtgever.

Marketeers besparen tijd en krijgen de garantie op hoge kwaliteit content dat op goede websites geplaatst wordt. Hulc stelt opdrachtgevers in staat om een groot aantal relevante bloggers te bereiken.

Lancering

In het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de realisatie van www.hulc.nl. “Dagelijks ontvangen we aanvragen van bloggers, maar minder dan de helft wordt toegelaten tot ons platform. We willen alleen goede websites toelaten tot ons platform,” vertelt oprichter Jordi Bron.

Inmiddels telt de database ruim tweehonderdvijftig bloggers in allerlei categorieën, zodat iedere aanvraag bediend kan worden. Jordi Bron vervolgt: “Het doel is om dit jaar nog duizend bloggers op ons platform te hebben.”