Hulc Highlights 2017

TeamContany2017 1

In 2017 is Contany ontzettend hard gegroeid. Hoe? Met meer A-players in ons team, meer toffe klanten én een grote verrijking van het internet met onze blogs.

Voordat we het nieuwe jaar in knallen, delen we onze 6 highlights per categorie met je. Dus ga lekker zitten, neem een kop warme chocomel en laat je inspireren!

1. Superblog voor Smartfanpage

smartfanpageblog

In onze superblogs duiken we de diepte in. Na uitgebreide research en een kort interview met de klant schrijven we een lange, SEO-geoptimaliseerde blog. Met superblogs vergroot je de kans om gevonden te worden door je doelgroep. Bovendien laat je met superblogs zien dat jij de expert bent in jouw vakgebied.

Voor Smartfanpage schreven we een superblog over Chatbots, aansluitend op hun nieuwe tool ChatNow! Deze superblog is de perfecte mix van interessante feiten, how-to’s, en uiteraard de aanprijzing van de nieuwe tool.

2. Interview met Keuringsdienst voor Wonen

KeuringsdienstvoorWonen blogheader 1

Met een interview als blog geef je lezers een kijkje in de keuken. De resultaten met interview-blogs zijn verbluffend! Door de menselijke kant achter jouw bedrijf te tonen, bouw je snel een relatie op met je doelgroep. Ook voor interactie op social media zijn interview-blogs een dikke aanrader!

Bij Keuringsdienst voor Wonen deden we een interview op locatie met een van de bouwkundig adviseurs. Tijdens het interview kwamen bijzondere verhalen naar boven over de veelzijdigheid aan keuringen. De ene afspraak in een bouwval, de volgende in een paleis.

3. Cases voor Hostnet

Hostnet blogheader

Met cases inspireer en overtuig je potentiële klanten om voor jouw bedrijf te kiezen. Je laat zien met welke klanten je hebt gewerkt, wat de uitdagingen waren en hoe je deze hebt opgelost. Je deelt positieve ervaringen van de klant, uiteraard met quotes! Want wat is nu betere reclame dan een succesvolle case met een aanrader van de klant?

Voor Hostnet schreven we 5 cases, waarin we de ervaringen van klanten met Managed Hosting beschreven. In iedere case kwamen de volgende onderwerpen aan bod: situatie, uitdaging, oplossing, resultaat en samenvatting. Deze cases zijn ingevuld op basis van input van de klanten van Hostnet.

4. Storytelling voor Spinchoice

Spinchoice blogheader

Heb je een belangrijke boodschap om over te brengen op jouw doelgroep? Misschien is een gewone blog dan niet geschikt. Maar wat dacht je van een storytelling blog? Verhalen worden beter onthouden, ze maken een boodschap uniek én geven informatie pas echt betekenis!

Voor Spinchoice schreven we een blog, waarin we lezers meenemen in de barre zoektocht naar nieuw personeel. Lezers worden op een leuke én leerzame overtuigd van de werking van Performance Marketing. Lees snel verder!

5. Actuele blog voor CashDesk

CashDesk blog

Wil je inspelen op wat jouw doelgroep op dit moment bezighoudt? Dan zijn actuele, razendsnel geschreven blogs de uitkomst! Naast dat wij zelf altijd jouw onderwerp induiken, staan we open voor input, zodat we daar direct op in kunnen spelen. Zo weet je zeker dat jouw content ontzettend relevant en waardevol is voor je doelgroep!

Voor Cashdesk schreven we op de dag van bekendmaking een blog over de commissie verhoging van Thuisbezorgd.nl. We beschreven meteen de mogelijke gevolgen voor restauranteigenaren, de doelgroep dus. De blog stond enkele dagen na plaatsing al op nummer 3 in Google!

6. SEO-blog voor BetaalbareKunst.nl

Betaalbarekunst header

Naast bovenstaande categorieën houden wij ons met name bezig met het schrijven van SEO-blogs voor je doelgroep. Met onze Blogservice leveren we standaard 2 SEO-blogs per maand. Hiermee geef je je naamsbekendheid en SEO een boost. Bovendien heb je blijvend meer relevante bezoekers op jouw website!

Voor BetaalbareKunst.nl schreven we bijvoorbeeld een SEO-blog over portretkunst. Perfect ingespeeld op de informatiebehoefte van de doelgroep. Hiermee is deze blog al maanden te vinden op de eerste positie van Google voor de zoekterm ‘portretkunst’

Aan de slag met blogs?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met bloggen voor jouw bedrijf? Wij onderzoeken de beste strategie en leveren graag jouw topblogs in 2018! Wie weet staan jouw blogs volgend jaar tussen onze highlights. ? Neem contactmet ons op voor meer informatie.