De top 5 b2b blogs binnen Hulc.nl

Wij nemen je mee in de top 5 b2b blogs die op Hulc beschikbaar zijn. Deze blogs zijn geschikt voor zakelijke artikelen met een groot bereik! Hieronder lees je meer over de labels.

Intermediair.nl

Intermediair.nl staat bekend als een van de grootse vacaturesites van Nederland. Daarnaast bieden ze ook een platform waarop consistent het laatste zakelijke nieuws, -trends en -tips worden gedeeld. Op dit moment heeft intermediair.nl een bereik van 5.3 miljoen gebruikers per jaar, 18,9 miljoen views en gemiddeld 2.3 pagina’s per sessie. Kortom een website om een sterke samenwerking mee aan te gaan. 

intermediair

HP DE TIJD

HP DE TIJD is een van de meest bekende publisher bij Hulc. Deze onafhankelijke krant polst dagelijks objectief het laatste nieuws binnen onze samenleving. Van politiek tot de laatste trends binnen de cultuursector. HP/De Tijd trekt iedere maand 420.000 bezoekers en is goed voor 600.000 paginaweergaven. Lees hier sterke en originele in-depth artikelen en interviews over zaken die écht relevant zijn.

hpdetijd

MT/Sprout

MT/sprout.nl weet maandelijks meer dan 620.000 unieke bezoekers te bereiken in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast heeft deze website meer dan 820.000 page views per maand. Met MT/Sprout Ontwikkel je jezelf op zakelijk gebied door middel van de beste inzichten over management, ondernemerschap en leiderschap. Zowel nationaal als internationaal. Laat je inspireren door interessante wetenschappelijk onderbouwde artikelen. Daarnaast biedt MT/Sprout een academy aan waarbij je op één plek de beste webinars, lezingen, zakelijke evenementen en opleidingen vindt.

mtsprout

Deondernemer.nl

Deondernemer.nl is de grootste en meest bezochte website voor ondernemend Nederland. Hier lees je over de laatste veranderingen binnen de markt, worden ingewikkelde vragen beantwoord en lees je de meest interessante interviews. Deondernemer.nl is onderdeel van DPG Media. Het mediamerk richt zich op ondernemers in het MKB en zzp’ers. Deze website bestaat uit onafhankelijke redactionele content en branded content, samengesteld in samenwerking met betalende partners. Op dit moment heeft Deondernemer.nl 1 miljoen unieke page views per maand en 443.000 unieke bezoekers

Managementimpact.nl

Alles over management vind je zoals de naam al verraadt op managementimpact.nl. managementimpact biedt het laatste nieuws binnen de managementsector. Lees hier alles over innovatie, strategie en leiderschap. Daarnaast  is deze website een onderdeel van Boom Uitgevers Amsterdam en uitgever van toonaangevende managementboeken en organisator van collegereeksen en seminars. Met feitelijke vakinformatie via online en offline kanalen informeren, inspireren en verbindt managementimpact.nl organisatieprofessionals.

Managementimpact