Internetvergelijk.nl

Een groei van 760% door een relevante blogs met een strategische SEO-focus.

internetvergelijk1

Over Internetvergelijk.nl

Op internetvergelijk.nl kun je als consument de tarieven en voorwaarden van internetabonnementen van providers in Nederland vergelijken. Het platform is opgericht in 2013 en je kunt daar terecht voor uitgebreide informatie over internet, digitale televisie en telefonie. De vergelijking tussen providers is altijd compleet objectief, waardoor de consument een weloverwogen keuze kan maken.

internetvergelijk2
internetvergelijk3

De uitdaging

Het doel van van deze samenwerking was het aantrekken van meer bezoekers waardoor meer mensen een provider selecteren via internetvergelijk.nl. Na een analyse concludeerden wij dat er voor dit platform veel kansen liggen in het schrijven van relevante blogs met een goede SEO-strategie.

Onze oplossing

Zo hebben tijdens deze langdurige samenwerking een groot scala aan blogs aangeleverd. Door goed in te haken op wat de consument naar zoekt en dus wil lezen, staat internetvergelijk nu bomvol nuttige informatie omtrent internet, digitale televisie en telefonie.
Het resultaat? Een groei van wel 760% aan verkeer naar de blog!

internetvergelijk
internetvergelijk4

Waarom raad je Hulc aan?

Marnix de Munch, eigenaar internetvergelijk.nl: “Het resultaat mag er zeker wezen. Het is ongelofelijk hoe hard het is gegaan de afgelopen tijd. Naast de groei vond ik de samenwerking met Hulc ook erg prettig. Van tevoren kreeg ik een overzicht van wat er ging gebeuren. Het aanleveren van content ging ook snel. Maar wat ik echt bijzonder vond was hoe Hulc constant met je meedenkt en kijkt naar nieuwe mogelijkheden. Hierdoor zou ik hun service zeker aanbevelen.”

“Het was een fijne samenwerking met internetvergelijk.nl. We waren goed op elkaar afgestemd en maakten duidelijke afspraken.”

Lucien Luijkx

Operationeel Manager