Hostnet

Cases, webteksten en blogs op maat.

Hosnet Academy

Over Hostnet

Met scherpe prijzen, uitstekende service en groot gebruiksgemak heeft Hostnet bewezen de nummer één aanbieder van webhosting in Nederland te zijn. Bij Hostnet kun je terecht voor elke oplossing voor online succes. We zijn daarom trots dat we samen met een partij als Hostnet aan mooie content kunnen werken.

Hostnet
hostnet blog

De uitdaging

Hostnet heeft een duidelijke strategie voor de eigen website en de content die daar bij komt kijken. Ze schakelen snel en zijn daarom op zoek naar een partner die binnen een korte tijd hoge kwaliteit content kan leveren.

“We merkten dat we op sommige momenten niet de mankracht hadden om in een bepaalde periode veel content te genereren die we snel nodig hadden. Bijvoorbeeld klantcases en artikelen als onderdeel van een grote mediacampagne. Hierin bood Hulc de ideale oplossing door direct tijd vrij te maken om content te genereren.”

Samenwerking met Hulc

Over de samenwerking met Hulc zegt Hostnet:

“Sinds 2017 werken we samen met Hulc en dit bevalt ons tot dusver zeer goed. Aangezien we veel blogartikelen en klantcases publiceren op ons kennisplatform Hostnet Academy, is het voor ons belangrijk dat een contentbureau flexibel is qua tijd en ook snel de content kan aanleveren. Tot op heden is dat altijd vlekkeloos verlopen, zonder in te leveren op de hoge kwaliteit.” “Hulc is voor ons de ideale oplossing in drukke tijden en met hun flexibele en professionele houding (bijna) onmisbaar geworden.”

“Hostnet is een veelzijdige case. Ze hebben het vertrouwen in ons en ze bieden mij dan ook de vrijheid creatief te zijn.”

Stefan van de Wetering

Content Marketeer, Hulc

Stefan