Handhavingsacademie

300% meer leads en benaderd door RTL, NOS en BNR als expert binnen het vakgebied.

Handhavingsacademie case header

Over Handhavingsacademie

Handhavingsacademie Nederland biedt een op maat gemaakt opleidingsprogramma waarin effectieve communicatie voorop staat. Het programma is ontwikkeld voor handhavers en andere beroepsgroepen waar veelzijdig contact is met burgers en bedrijven.

hha logo 1
hha training

De uitdaging

De doelgroep van Handhavingsacademie is erg klein en moeilijk te bereiken. In de branche waar Handhavingsacademie zich beweegt, is het belangrijk om kennis van zaken te tonen en een expert in het vakgebied te zijn. Deze expertise willen ze tonen door middel van de eigen website.

Onze oplossing

Maandelijks schrijven we twee SEO blogs, op basis van onderwerpen die bij de doelgroep spelen. Door de kleine doelgroep komt de zoekintentie niet altijd duidelijk in zoekwoordenonderzoek naar voren. Hierdoor is creatief omgaan met onderwerpen misschien nog wel belangrijker dan de data die Google ons biedt.

Door het strategisch schrijven van de juiste artikelen maken we van Handhavingsacademie een autoriteit binnen het vakgebied.

hha blog2

Samenwerking met Hulc

Over de samenwerking met Hulc zegt Leo Bisschop:

“We hebben eindelijk een concreet plan liggen. Gelukkig draagt Contany.nl ook zorg voor de uitvoering en evalueren we maandelijks.”

“Voor Handhavingsacademie Nederland hebben we gewerkt aan branding om als autoriteit over te komen. Top dat de resultaten zo goed zijn!”

Stefan van de Wetering

Content Marketeer, Hulc

Stefan