Blogger van de maand september 2021: Felice Veenman

Ik ben al 14 jaar eigenaar van de site BabyenKind, ik kocht haar destijds om haar webshop, maar dat was geen succes. Retail is, zeg maar, niet mijn ding. Maar schrijven wel! Ik schreef meer dan 2093 artikelen voor jonge moeders. Vier jaar later voegde ik aan BabyenKind de website VrouwenPower toe, een site voor vrouwen van middelbare leeftijd, waar ik inmiddels al 1402 artikelen voor heb geschreven.

met trui 2

Wat leuk om eens Blogger van de Maand te mogen zijn voor Hulc. Een eer, vind ik het. Er is mij vanuit hen gevraagd om een leuk blog aan te leveren. Dat is niet zo moeilijk, dacht ik. De reacties op mijn blogs op VrouwenPower zeggen met grote regelmaat: ”leuk blog, waar haal je het toch altijd vandaan?” Ik zou eigenlijk niet weten, waarom iemand niet een leuk blog zou willen schrijven? Daar boei je je lezers toch niet mee? Maar ho, wacht eens even: die zin loopt nog verder door. Het moet een leuk blog over mezelf zijn…Dat is lastiger. Ik schrijf over wat ik om mij heen waarneem en daar zit ik natuurlijk zelf in verstopt, maar écht over mijzelf schrijf ik zelden. Ik schrijf altijd met de gedachte dat mijn lezers geïnteresseerd zijn in wat ik denk en niet in dat ik spruitjes zit te eten, 156 cm lang ben en nooit grijze kleding draag. 

De vraag: “wat vind jij het leukst aan bloggen?” vind ik een mooie vraag, die aansluit bij wat ik hierboven zei. Bloggen dwingt mij na te denken over de wereld om me heen. Dat kan een mens in mijn ogen niet vaak genoeg doen. De wereld is groot, mooi en heel ingewikkeld, om haar te kunnen begrijpen moeten we veel nadenken, lezen en met elkaar in gesprek blijven. Dat is belangrijk voor je persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor zakelijke samenwerkingen. Naar elkaar luisteren en proberen om elkaar te begrijpen, levert altijd een mooie samenwerking op. Ik ben pas tevreden als we allebei meer dan tevreden zijn. Mijn beoordelingen binnen het platform van Hulc, waar ik best trots op ben, laten zien dat mij dat lukt.

Ik werk graag met Hulc samen. Ik heb ze leren kennen als mensen, die zonder problemen een stap extra zetten voor hun publishers; dat voelt als thuiskomen. Bovendien kan je een heel goed gesprek met ze voeren over allerhande zaken van het leven. Dat tilt een samenwerking boven het alleen zakelijke uit en dat is fijn werken!

4 1 stem
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x