Blogger uitgelicht: Stefan Heeger van Kledingkopen.nl

Wat is Kledingkopen.nl?

Welkom bij Kledingkopen.nl het grootste kledingvergelijkingsplatform van Nederland. Op ons platform kunnen alle kledingmerken zich aansluiten. Voor de bezoekers hebben wij van alle merken die we aanbieden vrijwel de gehele collectie. Voor elke online fashion shopper kan je bij Kledingkopen.nl terecht. Zo vinden dus ook meer dan 50.000 bezoekers onze website organisch zonder 1 euro advertentiebudget.

kledingkopen.nl

Waarom zijn wij gaan bloggen?

Sinds een aantal maanden begint ons domein steeds beter te ranken en zijn we begonnen met bloggen. We kregen vaak de vraag via mail of we een uitgaande links konden zetten op ons domein. De eerste jaren ben ik dit gaan afwijzen, maar we zijn dus toch gaan bloggen. Deze dienst bieden wij nu dus ook aan! We schrijven graag informatieve blogs die gerelateerd zijn aan kleding. Bijvoorbeeld over ‘hoe lang duurt het om schoenen in te lopen?’ Dit zorgde uiteindelijk voor 2 verschillende dingen:

1) We kregen minder vragen (die we zelf vaak niet goed konden beantwoorden).
2) Het organische verkeer begon flink toe te nemen.

De artikelen die ik heb geschreven ranken nu erg goed hierdoor zijn we ook erg interessant als platform om blogs op de plaatsen. We maken van Kledingkopen.nl het platform om je kleding prijzen te vergelijken én het platform waar je alle weetjes over fashion gaat vinden. Dit betekent voor adverteerders dat je dus ook voor geschreven content bij ons kunt zijn.

Het leuke aan deze vorm van bloggen vind ik dat je autoriteit kan gaan opbouwen in je specifieke markt. Je wordt dus goed gevonden op termen die matchen met je product. Daarbij is het natuurlijk super waardevol voor je interne linkstructuur én als we er dan ook nog eens af en toe voor betaald worden.

Waarom Hulc?

Door de manier van betaald blogs schrijven ben ik door een vriend getipt op Hulc. Daar ben ik nu sinds kort aangesloten en merkte direct al de toegevoegde waarde. Het is super overzichtelijk en deals maken werkt erg makkelijk in het systeem.

Ik beheer momenteel meerdere websites. Wanneer dit domein zo blijft groeien als het nu doet blijf ik zeker aangesloten bij Hulc!

5 1 stem
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x