Blogger van de Maand: november 2023 – Mindbogglingmedia B.V.

Scherm­afbeelding 2023 11 03 om 08.31.45

Een nieuwe maand, dus ook weer een nieuwe Blogger van de Maand! Mindbogglingmedia B.V. is eigenaar van meer dan 130 websites met mooie stats en bezoekersaantallen. Een aantal titels zullen we hieronder nog even kort uitlichten, maar allereerst stelt Jan Willem zich voor!

Hoe ben je op het idee gekomen om een blog te beginnen?
Ik had vroeger altijd al interesse in SEO en ben toen een aantal blogwebsites begonnen. Nog ouderwets in een HTML editor gemaakt. Inmiddels is deze hobby uitgegroeid tot een bedrijf; Mindbogglingmedia BV.

Hoe ziet een doordeweekse dag in jouw leven eruit?
Portfolio onderhouden door informatieve content te maken. Samenwerkingen opzetten en het portfolio verder uitbouwen.

Wat vind jij het leukste aan bloggen?
Het is leuk om bezig te zijn met google rankings en om te onderzoeken welke interessante onderwerpen er actueel zijn waarop we kunnen inspelen.

Hoe houd je je content boeiend voor je lezers?
Door gedegen onderzoek te doen en de content te laten aansluiten op de doelgroep van onze websites.

Welke tips zou jij een beginnende blogger geven?
Schrijf over zaken waar je passie en kennis van hebt. Daarmee kun je je onderscheiden.

Wat vind jij belangrijk als je een samenwerking aangaat?
De samenwerking moet passen bij het thema van de website. Daarnaast is het belangrijk dat je er aan beide kanten wat aan hebt. Een groei realiseren en voor ons een mooie content die van waarde is voor ons platform.

Wat vind je van Hulc als platform? En waarom maak je gebruik van Hulc?
Het is overzichtelijk en zorgt ervoor dat we passende samenwerkingen vinden.

Zou je Hulc aanbevelen en waarom?
Ja, je kunt er mooie matches vinden en een doelgroep bereiken die je normaal niet snel bereikt.

Scherm­afbeelding 2023 11 03 om 08.34.19

Een greep uit de websites die wij beheren

ondernemers.com
Ondernemers.com is sinds jaren het startpunt voor alle ondernemers. Alle ondernemersvragen worden hier behandeld. Een speciale focus is gereserveerd voor belastingen en online ondernemen.

babyenkind.nl
BabyenKind is al 12 jaar een website en forum dat vele moeders aan zich weet te binden door haar begrijpelijke artikelen en hartelijke toon. Dagelijks verschijnen er nieuwe onderwerpen en artikelen.

moeders.nu
Op moeders.nu verzamelen moeders informatie voor andere moeders. Je vindt er van alles. En steeds meer, want onze site groeit. Informatie over baby’s, peuters, kleuters en pubers. Informatie over financiën, op vakantie gaan, kinderpartijtjes, over werk en gezin combineren.

vrouwenpassie.nl

Dit is dé plek waar kracht, schoonheid en inspiratie samenkomen! Onze website is gewijd aan het vieren van vrouwelijkheid in al haar glorie en diversiteit. Hier vind je een dynamische en positieve gemeenschap van vrouwen die elkaar ondersteunen, motiveren en empoweren.

dudesendonts.nl
Dudesendonts is sinds 2014 een bekende naam in de bloggerswereld. Op Dudes & Dont’s lees je over van alles. Van filmrecensies tot gruwelijk lekkere recepten. En van columns tot tips om stijlvol de straat op te gaan.

2×2.nl
2×2.nl is al jarenlang een populaire lifestyle blog. Er worden verschillende thema’s behandeld in uiteenlopende categorieën. We hebben een speciale focus op huis & tuin thema’s.

50plusplein.nl
50plusplein.nl is een veelzijdige en informatieve website die speciaal is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften en interesses van mensen die de leeftijd van 50 jaar en ouder hebben bereikt.

websenior.be
Websenior.be is de internetwijzer voor senioren. We publiceren blogs omtrent veilig internetten, medische informatie, huishoudelijke tips en praktische tips op het gebied van financiën.

Samenwerken? Kijk hier voor de mogelijkheden!

5 1 stem
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x