Blogger van de Maand: mei 2022 – Ondernemersbelang.nl

Bij Hét Ondernemersbelang verbinden ze ondernemers uit de regio met elkaar. Dat doen ze op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het verspreiden van waardevolle informatie. Ondernemerschap staat hierbij altijd centraal, maar verder gaan de onderwerpen alle kanten op: van transport tot financiën en van online trends tot aan duurzaamheid. Blogs spelen op het platform een belangrijke rol en dat is niet zo gek, want zoals je waarschijnlijk wel weet levert een goede blog in de eerste plaats naamsbekendheid op en daarnaast is het dé kans voor een ondernemer om te laten zien dat hij autoriteit heeft in zijn vakgebied. Een goed gelezen blog vergroot bovendien je online vindbaarheid. Bij Hét Ondernemersbelang plaatsen ze namelijk altijd één of meerdere linkjes naar de website van de ondernemer, dus dat maakt ze hét ideale platform om te werken aan jouw linkbuilding.

anneke1

Mogelijkheden voor ondernemers voor het verspreiden van hun boodschap

Hét Ondernemersbelang biedt ondernemers de mogelijkheid om hun persberichten te verspreiden, nieuwsberichten te publiceren en blogs te delen. Deze kunnen zij zelf schrijven, maar ze kunnen er ook voor kiezen om dit uit handen te geven. Indien dit het geval is dan wordt er een gesprek gepland met de ondernemer. Is het gesprek positief en kan men iets voor elkaar betekenen, dan gaan ze bij Hét Ondernemersbelang aan de slag.

Samenwerking met Hulc

Hét Ondernemersbelang werkt graag samen met Hulc. “De lijntjes zijn kort en persoonlijk, en dat zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen. Zo werk ik het liefst“.

Lees hier het hele artikel: https://www.ondernemersbelang.nl/nieuws/blogger-van-de-maand/

 

5 1 stem
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x