Blogger uitgelicht: Sander van Trending.nl

Mijn uitdaging voor 2020 is om van Trending.nl een succesvolle website te maken waarbij opmerkelijke, boeiende en trending gerelateerde onderwerpen centraal staan. Deze klus is onmogelijk enkel met een flinke dosis motivatie te klaren en daarom zijn er inmiddels 20 trendwatchers aan het werk voor Trending.nl die dagelijks het web afspeuren op zoek naar de meest interessante onderwerpen om over te schrijven. Dit heeft geresulteerd in ruim 1300 gepubliceerde artikelen op de website in nog geen 4 maanden tijd. Het is een geweldige uitdaging om de website steeds een stukje beter te krijgen en bezoekers meer tot je weten te binden. Er zijn enorm veel plannen in de pijpleiding voor 2020 om de bezoekers loyaliteit te verhogen en om daadwerkelijk steeds meer te kunnen onderscheiden en vernieuwen. We hebben nog een flinke weg te gaan. 

trendingscrsht

Hoe gaan we ons onderscheiden?

Het is natuurlijk altijd leuk als er veel ideeën zijn en kansen om te benutten maar de enige manier om erachter te komen of iets wel of niet werkt is door het gewoon te doen! We zijn de afgelopen maanden dan ook veel aan het experimenteren om de website succesvoller te maken en Trending.nl beter op de kaart te zetten. Zo gaat er sinds kort een videoreporter op pad en zijn we van plan om aan de slag te gaan met podcasts om opmerkelijke, boeiende en trending gerelateerde actualiteiten in een vernieuwend jasje onder de aandacht te brengen. Ook willen we meer interactie met onze bezoekers realiseren door het publiek actief te betrekken bij de onderwerpen middels polls en quizzen. Daarnaast moet er meer toestroom komen van trending video’s zodat er meer mixed content aanwezig is op de website. Natuurlijk willen we ook via social media onze doelgroep beter bereiken. Dit lukt inmiddels via Facebook behoorlijk goed met inmiddels bijna 20.000 volgers alleen bij andere kanalen als Instagram en Twitter blijft dit nog flink achter. We zijn dan ook nog druk op zoek naar een social media topper waarbij de handen gaan jeuken om deze klus op zich te nemen.

Goede kwaliteit kost geld

Om succesvol met je blog te zijn is kwalitatieve content natuurlijk een must. Waar nodig diepgaande artikelen verrijkt met rechtenvrije afbeeldingen en relevante rich media geven de artikelen meer ‘body’ en een grotere kans om je lezers tot je te binden maar hier hangt dan ook een flink prijskaartje aan. Wij hebben ervoor gekozen om voor nu hier een goede middenweg in te kiezen maar uiteindelijk moet de kwaliteit van de artikelen steeds beter worden en is het dus van groot belang dat er voldoende inkomsten worden gerealiseerd via de website.

De 20 trendwatchers die nu aan het werk zijn voor Trending.nl moeten natuurlijk een goede vergoeding krijgen. Ik wil voorkomen dat de website helemaal vol komt te staan met banners, Google ads en affiliate links dus ligt de focus van het verdienmodel vooral op gesponsorde content waarbij de doelstelling is dat deze content daadwerkelijk opmerkelijk, boeiend en trending gerelateerd is. De bezoekers moeten deze content interessant vinden en de commerciële noot als verrijking zien, in plaats van als vervelend ervaren.

Gelukkig zijn er in vrijwel alle branchés opmerkelijke en boeiende trends te spotten en kunnen de creatieve trendwatchers dit heel goed verwoorden in een interessant artikel maar dan is het wel zaak om deze potentiele adverteerders te vinden.

Wij zijn fan van Hulc!

Hulc is voor ons een ideaal platform om potentiële adverteerders te bereiken. We hebben met verschillende soortgelijke platformen geëxperimenteerd maar Hulc springt er wat ons betreft duidelijk met kop en schouders uit als we kijken naar de laagdrempeligheid voor het vinden van nieuwe adverteerders en de afhandeling van A-Z binnen het platform. Inmiddels hebben wij via Hulc bijna 30 samenwerkingen opgezet in een korte tijd en wij kijken dan ook uit naar een langdurige succesvolle samenwerking met een hoop tijdbesparing

trendingophulc

Wil jij geld verdienen met je blog?

Wil je net als Sander geld verdienen met je blog? Je kunt je hier aanmelden en reageren op campagnes die aansluiten bij jouw website!

0 0 stemmen
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x