Hulc blogger van de Maand: huislijn.nl

“Wat tof om Hulc blogger van de maand te zijn.”

Mijn naam is Ronald Barends en ik ben eigenaar van de huizensite 
Huislijn.nl. Met zo’n 1 miljoen consumenten die maandelijks op Huislijn.nl naar een andere woning zoeken, zijn we een belangrijke site in de woningmarkt.
De kracht van Huislijn is dat wij met 1.000den makelaars samenwerken, waardoor er een mooi en actueel aanbod van koop- en huurwoningen wordt gepresenteerd.
Op Huislijn komen mensen die op korte termijn een huis willen kopen, maar ook mensen die het gewoon leuk vinden om te kijken naar hoe huizen zijn ingericht. Wij hebben gemerkt dat beide groepen in hoge mate geïnteresseerd zijn in content over inrichting, keukens, badkamers, tuinen en financiën. Het zal je dan ook niet verbazen dat wij over deze onderwerpen een platform zijn gestart. Onze bezoekers weten de weg naar deze content inmiddels goed te vinden.  Hulc speelt hier natuurlijk een belangrijke rol in omdat wij via hen mooie opdrachten krijgen aangeleverd.
Wij schrijven heel graag zelf. Een van onze vaste schrijvers is Diane van Beek. Naast een carrière in de Vastgoed heeft zij liefde voor schrijven. Ze vindt het heerlijk om te schrijven over tuinieren, het inrichten van de woonkamer, de laatste badkamertrends, over de voordelen van een pvc vloer of het geven van tips om energie te besparen. Zij maakt de blogs altijd persoonlijk waardoor ze leuk en interessant zijn om te lezen.
Als de klant zelf een goed artikel heeft, dan kan deze natuurlijk ook geplaatst worden. Wij stemmen dit altijd goed af met de klant zodat het artikel de juiste aandacht krijgt.

Wil je scoren bij consumenten die geïnteresseerd zijn in alles rondom wonen, plaats dan via Hulc bij Huislijn een opdracht.

5 1 stem
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x