Blogger uitgelicht: Cas van hijonline.nl

Waarom ben ik gaan bloggen?

Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met bloggen vanuit mijn achtergrond als schrijver. Vanuit mijn passie ben ik begonnen met een aantal blogs, ik merkte in de loop der tijd dat een breed blog opzetten veel interesse wekte bij marketeers om zo te publiceren op het web. Iets later ontdekte ik de mogelijkheid die het platform Hulc mij biedt. Ik ben ervoor ook bij andere aangesloten geweest maar de effectiviteit van deze platformen ontbrak vaak. Veel praten en weinig echte samenwerkingen die tot stand kwamen. Bloggen is een hobby, en ik doe het naast mijn bestaande baan, ik zorg er netjes voor dat al mijn blogs binnen 4 dagen geschreven zijn en deze werkwijze kan ik perfect combineren met mijn andere bezigheden. 

hijonlinepreview

Met wat voor klanten doe ik vaak zaken?

Veel effectieve aanvragen komen van bureau’s en webshops die hun seo positie willen versterken. Door daar rechtstreeks mee te schakelen ontstaan vaak de meest effectieve samenwerkingen. ik vraag mijn klanten niet om jaarlijks te betalen, kortom 1 x geschreven is voor altijd geplaatst. Naast Hijonline heb ik een aantal andere online magazines. Deze zijn nog in opbouw, qua seo waarde vind ik ze nog niet de impact geven die bij Hijonline wel het geval is.

Corona Tijd, zijn er zaken anders?

Zeker in deze periode merk ik dat het een leuke bezigheid is. Zowel voor mezelf als voor klanten, ik zie dat er steeds meer bedrijven hun online activiteiten aan het verbreden zijn. Hierdoor is de maand mei voor mij de drukste blog maand tot nu toe via Hulc. 

Waarom ik Hulc aanbeveel?

ik ben zeer tevreden over het aantal aanvragen, en ook het percentage marketeers die ja zeggen op mijn campagnes kent een goede verhouding. Daarnaast zijn de communicatie funnels van Hulc erg prettig. 

Een tip voor een beginnende blogger?

Ik zou je blog breed instellen, het schrijven voor niches is leuk maar kent weinig doorloopsnelheid, kortom je hebt geen goede match met het onderwerp van je blog en het product van de klant. 

Waar ik het liefst mijn blog zou schrijven?

beach

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x