Blogger van de Maand: februari 2022 – MeervanMir.eu

IMG 5316

Over MeervanMir

Mijn blog MeervanMir is inmiddels al zes jaar oud! Hoe ik dat zo goed weet? Ik ben gestart met schrijven toen mijn tweede dochter net een half jaar oud was. Nu tikt ze binnenkort haar zevende verjaardag aan, dus een kleine rekensom vertelt mij de leeftijd van mijn blog. En net zoals mijn gezin is ook mijn website enorm gegroeid. Wellicht niet zozeer in bezoekersaantallen, maar zeker wel in kwaliteit. Dit heeft in een grote groep vaste lezers geresulteerd naast de terugkerende samenwerkingen. Maar waarom ik dan eigenlijk begonnen met mijn blog destijds? Ik had gewoon teveel te vertellen. Ik wilde mijn ervaringen in het moederschap delen met de rest van de wereld. De leukste anekdotes met andere moeders delen en zo ook gelijk het vastleggen voor mijn eigen kinderen. Daar begon het allemaal mee.

Nu, zes jaar verder, is mijn blog zoveel meer dan dat. Natuurlijk omdat er meer kinderen in het gezin zijn dan destijds. Maar omdat mijn derde dochter meervoudig beperkt is en daarom ons leven verre van doorsnee is. Het is geen standaard moederschap blog meer. Het is een verhaal over het echte leven geworden. En dat maakt MeerVanMir ook zo uniek.

IMG 5894

TikTok

Het leven is geen rozengeur en maneschijn en mijn huishouden is verre van insta-perfect. Mijn artikelen zijn geen commerciële praatjes, maar echte verhalen waar soms een link in verwerkt is. Dat houdt het ook interessant voor de lezers en juist daarom heb ik een grote groep vaste lezers. Dit geldt niet alleen voor websites. Ook op de social media kanalen moet je uitblinken door uniek te zijn. Wees nooit een copycat, want je bent zelf de moeite waard. Met die insteek ben ik op TikTok gegaan waar ik inmiddels meer dan 62K volgers heb. Gewoon door mezelf te zijn (zonder dansjes of lypsync).

Samenwerkingen

Na zes jaar heb ik al aardig wat samenwerkingen mogen doen. Mijn tip voor zowel de blogger als de bedrijven, is dat je concreet en transparant moet zijn. Als je bepaalde verwachtingen hebt, maak deze vooraf duidelijk. En blijf vooral altijd goed met elkaar communiceren. Het platform van Hulc is gelukkig een goede hulp daarbij. En tevens een bescherming van de schrijver. Want je gaat pas een opdracht daadwerkelijk uitvoeren als er betaald is. Daarin is Hulc uniek ten opzichte van andere platforms en daardoor zijn de samenwerkingen altijd naar volle tevredenheid van alle partijen. Een aanrader dus!

Samenwerken? Ik ga graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. Je kunt hier meer informatie vinden.

5 1 stem
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x