Hulc blogger van de Maand: Ondernemers.com

Mark Prins van Revuwire.com : ‘Toen Hulc mij vroeg of ik blogger van de maand wilde worden was ik erg verrast. Ik werk nu een tijdje via jullie platform en persoonlijk ben ik heel tevreden. Op Hulc bieden we een gros aan diensten voor onze websites, van het plaatsen van aangeleverde artikelen tot zelf blogs schrijven. Als ik terugkijk over de afgelopen periode heb ik echt ervaren welke voordelen jullie platform mij heeft gebracht’.  

Waarom heb je blogs toegevoegd aan hulc?

Ik merk dat Hulc.nl erg tijds efficiënt is. Sinds ik op het platform zit heb ik al veel verschillende opdrachten mogen realiseren en dat dankzij de grote hoeveelheid aan opdrachtgevers kan ik altijd wel ergens over schrijven. Daarnaast vind ik het erg prettig dat de communicatie via het platform gaat, dit biedt een vertrouwd gevoel. Bij problemen heb ik ook erg veel gehad aan de snelle klantenservice.

Heb je tips voor het aanleveren van blogs?

Naast de diensten die ik als blogger bied, mag je ook gewoon je blog aanleveren. Mijn voorkeur gaat uit naar blogs van minimaal 300 woorden. We hebben een divers aanbod die het absoluut waard is om even te bekijken op Hulc. Check dan ook even of de context op de website aansluit bij jouw artikel. Zo zorgen wij er voor dat je artikelen bijdragen aan je doelstellingen. 

Welke sites vind je zelf het leukst?

Ondernemers.com is een van de bekendere websites waar ik voor blog. Zoals de naam al verraadt kan je hier alles vinden omtrent het vak ondernemen. Naast het laatste nieuws en de huidige trends biedt ondernemers.com ook uitleg over zaken als inkomstenbelasting, bijtelling en spaargeld. Mijn voorkeur gaat uit naar deze website omdat ik veel heb met ondernemen en daar ook graag over schrijf. 

Daarnaast is een bekende van Revuwire entertainmentwise.com/nl. Op deze website vind je alles wat met entertainment te maken heeft. Entertainmenntwise biedt artikelen over levensstijl, grote bekendheden en grappige feiten. Een aanrader om een keer naar te kijken.

2 1 stem
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x