Blogger van de Maand december 2021: Fashionchick.nl

Fashionchick.nl is een shoppingplatform voor iedereen die van mode houdt of meer over mode te weten wil komen. Ze willen een platform zijn waar iedere vrouw, ongeacht maat en leeftijd, haar stijl kan ontdekken. De redactie geeft  tips en adviezen en verzorgt de gehele shopervaring. Zoek, vind, vergelijk en koop items van verschillende webshops op één plek. 

Aan de hand van artikelen en what-to-wears inspireren ze vrouwen met het vinden van hun dagelijkse looks. Naast mode schrijft men ook over beauty. De beautyexperts kunnen je alles vertellen over de nieuwste make-uptrends, maar geven vooral heel veel handige tips en trucs voor elke dag. Je leert het beste uit je lichaam, huid en haar te halen en je make-up zal voor altijd tiptop in orde zijn. Door een afwisseling van mode-content, beauty-content en winacties aan te bieden blijft Fashionchick.nl verrassend en inspirerend.

FC Logo 1

Bij Fashionchick gaat fashion niet over trends, maar over stijl. Niet over musthaves en wannahaves, maar over kleding die iets toevoegt aan ieders persoonlijkheid, zodat mode voor iedereen kan werken ongeacht je stijl. Ze helpen iedere vrouw te laten slagen voor elke look. Er is een groot aanbod aan kleding en accessoires op het platform van uiteenlopende merken in verschillende stijlen. Fashionchick kiest voor merken die ze interessant vinden om uiteenlopende redenen en staan geheel achter slow fashion, dat vinden ze overigens ook belangrijk in samenwerkingen. Duurzaamheid is altijd een pré. Via het platform Hulc kunnen ze in contact komen met merken die hen aanspreken en die op zoek zijn naar een hoogwaardig platform zoals Fashionchick.nl.

Samenwerken? Kijk hier voor de mogelijkheden.

5 1 stem
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x