Blogger uitgelicht: Jerry en Sam van Menlife.nl 

Een paar jaar geleden hadden wij, Sam en Jerry, het idee om samen een nieuw platform te beginnen. Bloggen was niet een jarenlange passie van ons. Ook droomden we er niet vanaf kinds af aan om te gaan bloggen. Wel hadden wij allebei wat schrijfervaring vanuit ons werkzaamheden als online marketeers.

We merkten dat schrijven best leuk kon zijn, mits we zelf konden bepalen waar we over schreven. Vanuit deze interesse en het feit dat we zagen dat er in de markt veel vraag was en is naar content marketing, zijn we aan ons blog gestart. Op Menlife.nl schrijven we dan ook over onderwerpen die ons zelf interesseren, veelal gericht op de moderne man.

Menlife

Denken vanuit je doelgroep

Het internet bestaat uit honderden miljoenen websites. Hoe bepaal je welke content je nu weer gaat schrijven? Waar wil jouw bezoeker meer over weten? Vanuit dit perspectief bepalen we waar we over schrijven.

We onderzoeken wat voor soort onderwerpen onze doelgroep wil lezen. Vervolgens bepalen we hoe we nog betere content kunnen creëren dan dat er al is. Hierdoor zien we niet alleen dat er steeds meer bezoekers vanuit Google op Menlife terecht komen. We zien ook dat deze bezoekers steeds beter engagen. Onze lezers blijven steeds langer op de website hangen en verwerken steeds meer artikelen.

Deze data gebruiken we dan ook weer om tot nieuwe content ideeën te komen.

Waarom samenwerken met Hulc?

Voor bedrijven is het belangrijk om hun merk of product onder de aandacht te krijgen onder hun doelgroep. Steeds meer ondernemingen kiezen hiervoor voor een multichannel strategie. Denk aan adverteren via facebook, tekstadvertenties in de zoekmachine en e-mail marketing. De laatste jaren zijn blog- en influencer marketing hier bijgekomen.

Waar veel bloggers zelf contact opnemen met bedrijven om te zien of er een match is, doen wij dit bewust niet. Hulc geeft ons de mogelijkheid om Menlife te tonen aan bedrijven die graag gebruik willen maken van deze manier van marketing. Wij willen graag dat een bedrijf ons langs ziet komen en zelf denkt: “Dat is een tof platform om mee samen te werken!”.

Uiteraard moet er ook van onze kant een match zijn. Bij het aangaan van een samenwerking is het voor ons belangrijk dat we toegevoegde waarde kunnen leveren. We focussen ons dan ook op het schrijven van een blog dat goed scoort in de zoekmachines, waardoor de waarde van de samenleving over een langere periode blijft bestaan.

Gezien wij al met tientallen bedrijven hebben samengewerkt in het eerste jaar dat wij op Hulc actief zijn, kunnen wij het dan ook iedereen aanbevelen!

Wil jij geld verdienen met je blog?

Wil je net als Sem en Jerry geld verdienen met je blog? Je kunt je hier aanmelden en reageren op campagnes die aansluiten bij jouw website!

0 0 stemmen
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x