Oktober woonmaand: 4 interessante publishers op een rijtje

pexels stijn dijkstra 1306815 16747776De maand oktober is niet alleen het begin van de herfst, maar een tijd waarin we vaak ons interieur opnieuw onder de loep nemen. Juist omdat we tijdens de donkere dagen veel thuis zijn, vallen bepaalde dingen dan op. Misschien wil je wel wat accessoires aanschaffen, of het grootser aanpakken door het schilderen van je woonkamer. Oktober is de woonmaand en daarom vinden we het leuk om een aantal woon- en interieurbloggers op Hulc.nl met je te delen. Natuurlijk staan ze open voor leuke samenwerkingen, te regelen via ons overzichtelijke platform.

Handige tips voor een cozy herfstsfeer

Wij zijn zelf geen interieurbloggers, maar we proberen het wel allemaal gezellig te maken in onze eigen huizen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van zachte verlichting door middel van tafellampen, vloerlampen of sfeerverlichting zoals fairy lights en kaarsen. Dit zorgt direct voor een intiemere sfeer.

Het gebruik van verschillende texturen kan ook zeker bijdragen aan een cozy gevoel. Mix en match verschillende stoffen zoals katoen, wol, linnen en fluweel. Leg kussens op de bank, drapeer wat dikke plaids over je stoelen en pak die warme chocolademelk er maar bij! Het bingewatchen kan beginnen! Geurkaasen of essentiële oliën kunnen verder een extra toevoeging zijn voor de sfeer in huis. Kies geuren die passen bij het seizoen, zoals kaneel, pompoen of dennenhout. Op deze manier krijg je echt het herfstgevoel (terwijl de regen tegen de ramen tikt).

4 op een rij

We zeiden het al in de intro, we willen je graag kennis laten maken met 4 van onze woon- en interieurbloggers. Hieronder kun je er meer over lezen! Kom je er niet uit, of ben je op zoek naar andere publishers? Onze managed service denkt graag met je mee om ervoor te zorgen dat je de allerleukste samenwerkingen eruit kunt halen.

Wooninfluencers.nl

Wooninfluencers.nl is een wooninspiratie platform waarbij je een overzicht van influencers met een passie voor wonen, die allemaal op hun eigen manier schrijven. Natuurlijk kun je voor inspiratie ook terecht op social media zoals Instagram, Pinteres, TikTok, Facebook en YouTube, maar juist door het bundelen van alle krachten ontstaat er een overzichtelijk geheel. Zoek op de website naar een onderwerp en ontdek wie er allemaal over heeft geschreven.

Interiorvibes.nl

Interiorvibes.nl is speciaal in het leven geroepen van interieur-liefhebbers. Je kunt hier de beste tips vinden op het gebied van interieur, wonen en lifestyle. Denk aan inspiratie over de laatste trends, toffe DIY’s, de leukste items voor in huis en mooie binnenkijkers. De content die wordt gedeeld is innovatief en origineel, zo weet je zeker dat je altijd op de hoogte bent van alle nieuwtjes en musthaves.

Homefreak.nl

Homefreak.nl is een persoonlijk woonblog waar de passie voor wonen goed naar voren wordt gebracht. Denk aan interieur inspiratie- en ideeën, maar ook zeker aan de laatste trends op woongebied. Ook wordt er regelmatig een leuke DIY gepost om zelf lekker mee aan de slag te kunnen gaan. De bezoekers van Homefreak.nl zijn dol op alles wat met interieur te maken heeft, zoals bijvoorbeeld styling in huis, maar ook zeker andere handige tips.

Interieurinspiratie.nl

Eigenlijk is “gluren bij de buren” ooit het begin geweest van interieurinspiratie.nl. Eigenaresse Danielle stond namelijk voor de uitdaging om een hele kleine babykamer in te richten en kon hier online maar weinig voorbeelden van vinden. Dit was voor haar de reden om zogenaamde “binnenkijkers” te gaan posten voor haar lezers. Met voorbeeldfoto’s kun je namelijk anderen inspireren. Daarnaast kun je op de website ook nog het laatste interieurnieuws vinden en lezen over andere toffe trends.

Afbeelding: Pexels – Stijn Dijkstra

 

2.3 18 stemmen
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x