Reviews

Beoordelingen van onze klanten.

★★★★☆
4 5 1
Contany denkt goed mee en is een betrouwbare versterking op onze online marketing mix.

★★★★★
5 5 1
Blogs worden prima opgepakt. Contany denkt mee in oplossingen. Dat wordt zeker gewaardeerd.”

★★★★★
5 5 1
Contany denkt mee met jouw bedrijf. Gaan vanuit deze strategie een check op jouw website en komen met verbeterplan voor zowel de site als de teksten. Goede teksten voor goede prijs.

★★★★★
5 5 1
Fantastisch bedrijf wat ons goed op weg helpt. De mannen hebben verstand van zaken, reageren meteen, beantwoorden al onze vragen en pakken lekker snel door. Dus servicegericht en snelle acties. Ze luisteren goed naar je en handelen daar naar. Ik zou iedereen Contany aanbevelen! groetjes Jacqueline Dunlop Koter & Co

★★★★★
5 5 1
Heel tevreden met artikelen. Goede schrijver gevonden.

★★★★★
5 5 1
Het is een geweldig platform waarmee je supersnel in contact komt met bloggers

★★★★☆
4 5 1
Keuringsdienst voor Wonen neemt al een geruime tijd diensten af bij Contany. Wij zijn dan ook zeer te spreken over de professionele aanpak en de kwaliteit van de tekstschrijvers.

★★★★★
5 5 1
Met name de relaxte maar toch zéér snelle service, de wijze van (mee)denken en de persoonlijke benadering maken dat ik Contany graag wil aanbevelen aan...

★★★★★
5 5 1
Contany.nl heeft ons super geholpen. Afspraken waren flexibel in te plannen en ook per e-mail waren zij altijd bereid om ons te helpen. Ze kijken goed mee naar de mogelijkheden passend binnen het budget.

★★★★★
5 5 1
Contany is zeer snel in het produceren van content. Ze halen deadlines en ze kijken goed naar wat je wil als klant!

★★★★★
5 5 1
Ik ben goed te spreken over het contact wat er is geweest om de website eigen te maken. Na de intake en tussentijdse evaluatie ben ik zeer tevreden ne met het eind resultaat.

★★★★★
5 5 1
Prettige, deskundige en zakelijke contacten. Servicegericht en snelle acties. Lijkt me een succesformule. Voor ons in ider geval wel!

★★★★★
5 5 1
We zijn erg tevreden met de Blogs en worden geholpen op een manier die ook bij onze groeiende organisatie past. Begripvol, betrokken en waar voor je geld!

★★★★★
5 5 1
Een doordacht product, goede service en een veelbelovende start. Ben benieuwd naar de echte resultaten.

★★★★★
5 5 1
Erg betrokken en er is goed één op één contact. Bellen altijd netjes en snel terug. Contany kijkt mee naar mogelijkheden. Ik ben tevreden.

★★★★★
5 5 1
Goed. Het kan altijd beter., dat zeg mijn klanten ook.

★★★★☆
4 5 1
Super tevreden. Jullie zouden startende ondernemers wellicht meer informatie kunnen geven over hoe en waar de content op de beste manier kan worden verspreid.

★★★★★
5 5 1
Super

★★★★★
5 5 1
Blogs en linkbuilding gaat erg goed. Nog iets meer tastbaar maken wat het resultaat is.... concreet uit blog is wenselijk.

★★★★★
5 5 1
Vriendelijk gehlpen. Zeer hoge kwaliteit blogs.

★★★★★
5 5 1
Super goede service, hele vriendelijke mensen