Blogger uitgelicht: Martin van DailyBase 

Om je goed kennis te laten maken met Hulc lichten we een van onze bloggers uit. Martin is een échte ondernemer. Hij runt de succesvolle en populaire mannenweblog DailyBase.nl.  Hij heeft al tal van succesvolle campagnes gevoerd via Hulc. We spraken hem over de totstandkoming van zijn blog en zijn ervaring met Hulc.

Wie is Martin van DailyBase?

“Hey, ik ben Martin Ik ben 32 jaar, geboren en getogen in Enschede en een van de oprichters van de Nederlandse mannenweblog DailyBase.nl. Ik ben een ondernemer in hart en nieren. Mijn hobby’s… Heb je even?! Ik vind de wereld en het internet oneindig fascinerend, dus mijn interesses en hobby’s zijn nogal breed.”

Martin Schoonwille DailyBase Blogger Hulc

De start van een succesvol mannenblog

DailyBase.nl begon als een experiment op Hogeschool Saxion in 2010 om eens te stoeien met het ondernemerschap en binnen enkele maanden bleek het al een groot succes te zijn!

“Nu 7 jaar later is het mijn fulltime job en kan ik zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt.”, aldus Martin. “We hebben nu circa 65.000 unieke bezoekers en 550.000 pageviews per maand. Ik schrijf dagelijks over alles wat mannen écht boeit.

Soortgelijke geesten informeer ik dagelijks over de meest interessante ontwikkelingen op het gebied van media, entertainment, internet, viral video’s, sport en nog veel meer. Regelmatig krijg ik leuke mailtjes van coole fans die de artikelen en site waarderen. Door de jaren heen heb ik heel wat trouwe fans mogen vergaren die dagelijks even op de weblog komen kijken voor hun 5-10 minuten vermaak. Als je een man bent: check dan zeker www.dailybase.nl en geniet van je dagelijkse portie vermaak op het internet!”

 

Wat doet Hulc voor DailyBase?

Martin vertelt: “We specialiseren ons in branded content en Hulc is hét platform om leuke campagnes te werven voor onze weblog. We komen zo in aanraking met toffe bedrijven. We love the action! Sinds we zijn gestart met Hulc hebben we al heel wat succesvolle campagnes voltooid. Ik ben dus erg tevreden over het platform. We blijven gebruik maken van Hulc en kunnen ook niet wachten op de volgende deal!”

 

Wil jij je doelgroep bereiken via bloggers en influencers?

Wil jij ook snel in aanraking komen met honderden bloggers en influencers? Op Hulc kun je eenvoudig en snel een campagne starten. De beste bloggers en influencers van Nederland verzorgen jouw externe content. Kortom, een boost voor je naamsbekendheid en SEO!

Wil jij geld verdienen met je blog?

Wil je net als Martin geld verdienen met je blog? Je kunt je hier aanmelden en reageren op campagnes die aansluiten bij jouw website!