Bij Hulc brengen we de beste blogs van Nederland in contact met opdrachtgevers met een overeenkomende doelgroep. Middels ons platform ontstaan vruchtbare samenwerkingen, op een snelle en overzichtelijke manier.

Een van deze topblogs is Wonenonline. Ondanks dat er dagelijks hard gewerkt wordt om nieuwe relevante content aan de website toe te voegen, hebben de eigenaren toch tijd weten te vinden om enkele vragen te beantwoorden. Lucky us!

Wonenonline.nl homepage

Wie is de doelgroep van Wonenonline?

Wonenonline is een website voor iedereen die geïnteresseerd is in het inrichten van zijn of haar interieur, in verbouwen, verhuizen, tuinieren of andere zaken die spelen in en rond een woning.

“Omdat vrijwel iedereen hier wel één of meerdere keren in zijn leven mee te maken krijgt, is de doelgroep best groot. Uit de statistieken blijkt de website het meest bezocht te worden door vrouwen tussen de 25 en 55 jaar. Maar ook steeds meer mannen krijgen affiniteit met de inrichting van het interieur.”

Hoe zet je een goedlopende blog op?

Bloggen is voor doorzetters! Een goedlopende website krijg je niet cadeau, zo blijkt ook weer uit het verhaal van Wonenonline.

“Al jarenlang plaatsen we dagelijks relevante nieuwe content voor onze bezoekers. In combinatie met een technisch goed werkende website hebben we ons bezoekersaantal laten groeien tot een aantal waar maandelijks meerdere voetbalstadions mee gevuld kunnen worden.”

Ondanks dat goede content, de juiste keywords en een sterk linkprofiel belangrijke factoren zijn, valt of staat het succes van een goedlopende blog hier niet bij.

“Tijdens de crisis merkten we dat onze bezoekersaantallen terug liepen. Logisch ook! Er was nu eenmaal minder vraag naar onze informatie. Nu de crisis voorbij is, zien we onze bezoekersaantallen weer hard stijgen!”

Het actuele bezoekersaantal is – zoals bij al onze publishers! – in te zien in de backend van ons platform. Ook andere website-data, zoals de domein autoriteit en trustflow, zijn overzichtelijk weergegeven.

Wonenonline.nl blog op laptop

Welke blogposts worden het best gelezen?

Gedegen keyword onderzoek is een goede manier om inzicht te krijgen in de zoekintentie van de doelgroep. Een andere manier is om te kijken naar succesverhalen van anderen. Tijd om Wonenonline eens aan de tand te voelen!

“De meest bezochte pagina’s zijn de woontrends, kleurentrends en het inrichten van het interieur. Omdat deze zaken continu onderhevig zijn aan verandering, scoren ze goed bij onze doelgroep en komen bezoekers hier vaak naar terug. Veel mensen vinden het leuk om regelmatig met de inrichting van hun huis bezig te zijn en brengen veranderingen aan met de laatste trends in gedachten. Wij volgen deze trends op de voet en schrijven hier dagelijks over. Wanneer de doelgroep hier naar zoekt in Google komen ze bij ons uit!”

Woontrends sectie op Wonenonline.nl

Hoe ervaren jullie de samenwerking met Hulc?

Wanneer je een product of dienst ontwikkelt is een van de zeven zonden om namens je doelgroep te denken. Nu we de kans hebben, horen we dus graag wat een publisher nu écht van ons vindt!

Online omzet genereren

“We zien de laatste jaren een verschuiving van banners naar content gerichte marketing. De bezoeker informeren over relevante zaken en daarbij een stukje naamsbekendheid en SEO meepakken is voor veel bedrijven dé nieuwe manier van adverteren. Door deze ontwikkeling zijn nieuwe bedrijven ontstaan die tussen de vraag en het aanbod van content gaan zitten. Een hiervan is Hulc: Een startup waar we nu een half jaar mee samenwerken en die het naar ons idee goed begrepen heeft.”

Het Hulc platform

“Het platform brengt vraag en aanbod op een zeer transparante wijze bij elkaar. Opdrachtgevers en publisher kunnen zelf kiezen met wie ze samen willen werken; niemand is ergens toe verplicht. Als publisher kun je een voorstel op maat maken, maar heb je ook de mogelijkheid om standaard diensten aan te bieden. Zo kan een opdrachtgever zelf kiezen, waardoor je heel snel en gemakkelijk leuke samenwerkingen kunt aangaan!”

Ontwikkeling van Hulc

“Vanaf het moment dat Hulc in de kinderschoenen stond hebben we al een fijne samenwerking en zien we dat het platform nog volop in ontwikkeling is. Het team achter Hulc staat altijd open voor suggesties, verbeteringen of nieuwe ideeën en is gemakkelijk bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Een fijne partij om mee samen te werken! Wij verwachten dat Hulc een grote speler kan worden wanneer deze lijn zich doorzet!”

Bedankt voor de tijd en de wijze woorden! Wij vinden het ook erg gezellig met jullie!

Geld verdienen met je blog

Heb jij ook een goedlopende blog of website en wil je – net als Wonenonline – deze inzetten om omzet te genereren? Meld je dan nu aan als publisher en reageer meteen op campagnes die aansluiten bij jouw website!

Meld je nu aan als blogger!

Op Hulc vind je de leukste opdrachten van merken in jouw branche. Zet jouw blog in als marketingmiddel en verdien geld met je blog!